Gastvrouwcode uitleg

Ik waardeer het enorm als je via mij een bestelling plaatst bij Stampin’ Up. Als bedankje hiervoor en je vertrouwen in mij als jouw Stampin’ Up Demonstratrice ontvang je een GRATIS PRODUCT bij besteding vanaf 60 euro. Vul onderstaande gastvrouwcode bij jouw bestelling via Stampinup.nl.

GASTVROUWCODE:

MZKTDTED

Cadeau van de maand:

Stampin’ Up producten bestellen

Waar vul ik de code in?

Vul bovenstaande in aan bij venster “GASTVROUWCODE” bij het afrekenen van jouw bestelling via Stampinup.nl en druk op “toepassen”. Zie screenshot hieronder:

Gastvrouwcode uitleg

Hoe ontvang ik een gratis product

Aan het begin van elke maand wordt er een nieuwe gastvrouwcode aangemaakt en deze plaats ik aan de zijkant van blog en op deze pagina. Deze code is geldig voor 30 dagen en je kan deze code gebruiken tot bestellingen tot 200 euro. Als je voor 200 euro of meer besteld, hoef je deze code niet in te vullen, want dan krijg je van Stampin’ Up zelf al Stampin’ Rewards. Als je een bestelling plaatst vanaf 60 euro, dan krijg je dus bovenstaande cadeau de maand erop thuisgestuurd. Hoe leuk is dat?!

Jouw bestelling wordt op dezelfde manier verwerkt en verzonden tussen 2-5 werkdagen via UPS. Aan het einde van de maand wordt de gastvrouwcode gesloten en alle klanten die via mijn gastvrouwcode hebben besteld krijgen de maand erop een cadeautje thuisgestuurd.

Stampin’ Up producten bestellen