Vanaf 1 november verkrijgbaar: De prachtige Fitting Florets Serie

Fitting Florets

Wow, wat een prachtige nieuwe serie komt eraan. Vanaf 1 november is de Fitting Florets Serie verkrijgbaar. In dit artikel lees je meer informatie over de serie. Schrijf jezelf ook in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over de serie. Kijk snel verder!

Inbegrepen in de Fitting Florets-serie:

  • Framed Florets-productpakket (stempelset + stansen)
  • Stempelset Framed & Festive
  • Gepaste bloemen-designpapier 12″ x 12″ (30,5 x 30,5 cm)
  • Goudkleurige zelfklevende spiraaldecoraties

Deze artikelen zijn slechts korte tijd verkrijgbaar (vanaf 1 november tot en met 4 januari 2023) en zolang de voorraad strekt.

De serie kost in totaal slechts 118,75 euro! Download hier de PDF met alle informatie over de Fitting Florets Serie !

De serie kan je bestellen vanaf 1 november tot en met 4 januari 2023. Mocht je geïnteresseerd zijn, schrijf jezelf dan in voor de nieuwsbrief. Met jouw inschrijving blijf je op de hoogte van de Fitting Florets Serie. Je ontvangt een dag voordat de serie online komt een mail met een herinnering, meer informatie over de serie, voorbeelden en de gastvrouwcode die op dat moment loopt voor een gratis product bij besteding vanaf 60 euro.

Bestel vandaag nog jouw favoriete producten via mijn webshop!
PS. Vergeet niet mijn gastvrouwcode in te vullen. Bij besteding vanaf 60 euro ontvang je een GRATIS PRODUCT. Meer informatie hierover lees je hier: GRATIS PRODUCT BIJ BESTEDING VANAF 60 EURO!

Share: