Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg toegang tot alle instructies van mijn creaties!

Kersthuisje cadeauverpakking

Vanaf vandaag kan je jezelf aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Als je jezelf aanmeldt, krijg je toegang tot alle instructies van mijn creaties (die tot nu toe zijn gemaakt). Daarnaast stuur ik mijn nieuwsbrief met allerlei nieuwtjes over Stampin’ Up, maar ook hou ik jou op de hoogte van mijn nieuwste creaties en natuurlijk de bijbehorende instructies. Hoe tof is dat?

Hieronder zie je een screenshot van een voorbeeld van de instructies van de kersthuisje cadeauverpakking.

Je ontvangt een uitgebreide PDF bestand met daarin een complete stappenplan en de producten die gebruikt worden om deze geweldige creatie zelf te maken. Gaaf toch?

Voorbeeld instructies

Meld je je zelf aan en krijg gelijk toegang tot alle instructies!

Share: