Startpakket

Startpakket actie

Het Stampin’ Up! Startpakket is een productpakket dat helemaal door jou zelf is samengesteld. Je kan hierbij kiezen uit producten uit de jaarcatalogus of uit een lopende seizoenscatalogus. Normaal zoek je voor 175 euro aan producten uit en je betaalt zelf slechts 129 euro! Maar let op: van 3 tot en met 31 oktober kan je uit 2 opties kiezen! Lees verder om de actie te bekijken. Daarnaast wordt je ook automatisch een onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator. Hoe tof is dat? En wil je alleen het startpakket en niet een demonstrator worden? Geen probleem! Jouw demoschap wordt automatisch stopgezet.

Lijkt het jou ook leuk om een startpakket te kopen en hiermee een onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator te worden? Druk dan op onderstaande knop om jouw startpakket te bestellen.

Bestel een startpakket en kom in mijn team!

Wat zijn de voordelen om demonstrator te worden?

Als Stampin’ Up! demonstrator krijg je:

  • Kies uit 2 opties: Optie 1: 35% KORTING op de normale prijs van het startpakket van Stampin’ Up! Wie deze optie selecteert, krijgt producten ter waarde van 175 € voor slechts 83,85!
    Optie 2: 35% MEER PRODUCTEN in het startpakket. Wie deze optie selecteert, krijgt voor slechts 129 € producten ter waarde van maar liefst 236,25 €!
  • Gratis zakelijke benodigdheden (catalogi, brochures, bestelformulieren en ansichtkaarten)
  • gratis verzending van jouw starterkit
  • Korting op alle Stampin’ Up! producten (20%-25%).
  • Pre-order producten, je kan de nieuwste producten pre-orderen met een korting van 20%-25%
  • Een open uitnodiging tot alle Stampin’ Up! Events

GRATIS aanmelding voor OnStage@Home

Het wordt nog mooier! Als je het startpakket via deze actie bestelt, word je bovendien GRATIS* aangemeld voor ons online OnStage@Home-evenement op 11 november (waarde: 82 €)!

Als je via deze actie instapt, kun je het evenement in je eentje, samen met andere demonstrators of met je teamleider bekijken.
Demonstrators die tijdens deze actie instappen worden automatisch op de lijst met OnStage-deelnemers gezet en hoeven zich niet apart aan te melden.
Ook ontvangen ze een e-mail met alle informatie over dit evenement.
* Let op: bij je gratis aanmelding krijg je geen geschenkdoos.

En je komt natuurlijk in mijn geweldige team! Als team lid, krijg je ook een welkomst mail en een welkomst cadeau thuisgestuurd met informatie over mijn team en het demoschap. Wil je actief demonstrator blijven en profiteren van de 20%-25% korting op alle producten? Dan zal je een kwartaal verkoop van 372 euro moet halen. Indien je dit niet haalt, dan heb je nog 1 extra maand om het te behalen. Lukt dat niet, dan wordt jouw demoschap automatisch stopgezet. Het maakt niet uit aan wie je het verkoopt, je mag zelf ook bestellingen plaatsen en de 372 halen door jouw eigen bestellingen. Dat maakt niet uit voor jouw demoschap.

Wil je meer informatie over het demoschap of heb je bepaalde vragen? Vul dan het contactformulier in en dan zal ik jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil je het startpakket bestellen en in mijn team komen? Druk dan op onderstaande knop.

Bestel een startpakket en kom in mijn team!