Stampin’ Up

Onafhankelijk Stampin' Up Demonstratrice

Wat is Stampin’ Up

Stampin’ Up! werd in 1988 door twee zussen opgericht en biedt al ruim dertig jaar kwaliteitsproducten voor handgemaakte papiercreaties en carrièrekansen in de directe verkoop. Medeoprichtster Shelli Gardner benoemde in 2016 haar dochter Sara Douglass tot CEO. Sara drukt haar persoonlijke stempel op Stampin’ Up! door haar streven naar verbetering en verlangen om anderen te helpen, maar ook door haar unieke perspectief op de onderneming. Per slot van rekening is ze met Stampin’ Up! opgegroeid en kan ze nu op haar beurt het bedrijf doen groeien! Shelli is nog steeds actief als voorzitter van de Raad van bestuur. Haar warmte en invloed blijven voelbaar in het hele bedrijf en binnen onze gemeenschap.

Shelli en Sara delen de overtuiging dat het bedrijf ver boven henzelf uitstijgt: duizenden demonstrators, klanten en medewerkers werken intensief samen in een diverse gemeenschap. Zij spreken graag van de “Stampin’ Up!-familie”. Stampin’ Up! is vandaag vertegenwoordigd in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, en Nederland.

Ben je op zoek naar kwaliteitsproducten voor je eigen papiercreaties, naar een inspirerende bezigheid naast je alledaagse activiteiten, naar nieuwe vriendschappen en een behulpzame gemeenschap, naar een mogelijkheid om wat bij te verdienen of naar een combinatie van al het voorgaande? Bij Stampin’ Up! vind je wat je zoekt en geef je daar zelf vorm aan. Wij heten je van harte welkom!

ONZE LIJFSPREUK:
Houden van wat we doen en delen waar we van houden,
om anderen te helpen genieten van creativiteit en zo tot waardevolle resultaten te komen …
Hierin maken wij het verschil!

Bestellen

Je kan op verschillende manieren de geweldige producten van Stampin’ Up bestellen. Druk op de knop om producten te bestellen.

Stampin’ Up producten bestellen

Catalogi

Druk op de knop hieronder om alle lopende catalogi te bekijken.

Catalogi bekijken

Startpakket

Het Stampin’ Up Startpakket is een productpakket dat helemaal door jou zelf is samengesteld. Je kan hierbij kiezen uit producten uit de jaarcatalogus of uit een lopende seizoenscatalogus. Je zoekt voor 175 euro aan producten uit en je betaalt zelf slechts 129 euro! Daarnaast wordt je ook automatisch een onafhankelijk Stampin’ Up demonstrator. Hoe tof is dat? En wil je alleen het startpakket en niet een demonstrator worden? Geen probleem! Jouw demoschap wordt automatisch stopgezet.

Lijkt het jou ook leuk om een startpakket te kopen en hiermee een onafhankelijk Stampin’ Up demonstrator te worden? Druk dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Stampin’ Up Startpakket bestellen