Welke Stampin’ Up! producten heb ik allemaal nodig?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de producten van Stampin’ Up! Alle producten van Stampin’ Up! zijn alleen online te bestellen. Stampin’ Up!-producten zijn dus niet in winkels te koop. Ze worden verkocht via een netwerk van onafhankelijke verkoopconsulenten: de Stampin’ Up!-demonstrators, zoals ik. Als je een bestelling plaatst in de webwinkel, moet je een demonstrator selecteren. Je kan dan mijn naam (Astrid Boers) invullen als demonstrator of je vult mijn gastvrouwcode in, zodat de demonstrator ook gelijk wordt ingevuld.

Huidige gastvrouwcode

Pakket basis materiaal

Wellicht heb je de huidige jaarcatalogus bekeken of heb je de website van Stampin’ Up! bekeken en heb je mooie producten gezien die je graag wilt bestellen. Maar welke (basis) producten heb je nu eigenlijk allemaal nodig om te kunnen beginnen met het maken van mooie projecten? Hieronder heb ik een lijstje gemaakt van alle (basis)producten die je kunt bestellen om te kunnen beginnen met Stampin’ Up! Met 1 klik op de knop kan je alle producten gelijk aan jouw winkelmandje toevoegen! Hoe handig!

Bekijk hier de lijst met basismateriaal

Hoe zoek je items uit de catalogus op de website

In de catalogus staan ontzettend veel mooie producten. Maar hoe kan je ze nou vinden op de website? Er zijn er ook Nederlands versies van de producten? Hieronder leg ik alles uit.

Naast elk product in de catalogus zie je een productnummer staan. Zoals bijvoorbeeld wit kaartkarton heeft product nummer 159228. Je kan op de website dit productnummer invullen en dan krijg je gelijk het product te zien. Je kan natuurlijk ook zoeken op productnaam of een gedeelte hiervan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bepaalde kleur, bijvoorbeeld Sweet Sorbet, dan kan je dit invullen in de zoekbalk en krijg je alle producten te zien met deze kleur, zoals kaartkarton, papier met dessin, inkt, blends, markers en meer.

Klik hier om producten op te zoeken op de website

Veel producten in de catalogus zijn in het Engels, maar er zijn ook een aantal producten die in het Nederlands verkrijgbaar zijn.

Klik hier om alle producten in het Nederlands te bekijken

Achterin de catalogus vind je alle producten op een rij met de bijbehorende productnummers. In de huidige jaarcatalogus kan je alle producten op een rij vinden vanaf pagina 120.

Heel veel succes en plezier met het uitzoeken van jouw favoriete producten!

Vragen

Heb je een vraag of een opmerking of wil je meer informatie over Stampin’ Up!, dan kan je me altijd een mailtje sturen. Klik op de knop hieronder en vul het formuliertje in en ik zal dan zo spoedig mogelijk een antwoord terugsturen.

Mail sturen