Bestellen

De geweldige producten van Stampin’ Up zijn vind je terug in een jaar- en seizoenscatalogus. Deze producten zijn niet in een winkel te koop, maar koop je via een Stampin’ Up demonstrator.

Bekijk catalogi

Webshop

Bestel eenvoudig al jouw favoriete producten van mijn webshop. Vergeet ook de gastvrouwcode (zie rechts in de sidebar) niet in te vullen, alle bestellingen vanaf 60 euro en die via mijn gastvrouwcode geplaatst worden, krijgt de maand erop een cadeautje thuis toegestuurd. In mijn webshop kan je jouw betaling voldoen door middel van Paypal of Creditcard.

Stampin’ Up producten bestellen

Bestellen via e-mail

Heb je geen Paypal of geen Creditcard? Dan kan je ook eenvoudig jouw bestelling doormailen door middel van een bestelformulier. Ik verzorg dan jouw bestelling handmatig. De betaling kan je dan voldoen door middle van iDeal of bankoverschrijving.

Stampin’ Up producten bestellen via bestelformulier

Bezorging

De bezorging van jouw Stampin’ Up bestelling wordt verzorgd via UPS. Je ontvangt een e-mail met een track & trace code en jouw bestelling wordt tussen de 2 en 5 werkdagen bij jou thuisbezorgd, rechtstreeks vanuit het Stampin’ Up magazijn in Duitsland.

Vragen

Heb je een vraag of een opmerking of wil je meer informatie over Stampin’ Up, dan kan je me altijd een mailtje sturen. Klik op de knop hieronder en vul het formuliertje in en ik zal dan zo spoedig mogelijk een antwoord terugsturen.

Mail sturen