Bestellen

De geweldige producten van Stampin’ Up zijn vind je terug in een jaar- en seizoenscatalogus. Deze producten zijn niet in een winkel te koop, maar koop je via een Stampin’ Up demonstrator.

Bekijk catalogi

Webshop

Bestel eenvoudig al jouw favoriete producten van mijn webshop. Vergeet ook de gastvrouwcode (zie rechts in de sidebar) niet in te vullen, alle bestellingen vanaf 60 euro en die via mijn gastvrouwcode geplaatst worden, krijgt de maand erop een cadeautje thuis toegestuurd. In mijn webshop kan je jouw betaling voldoen door middel van iDeal, Paypal of Creditcard.

Stampin’ Up producten bestellen

Welke producten heb ik nodig?

Welke (basis) producten heb je nu eigenlijk allemaal nodig om te kunnen beginnen met het maken van mooie projecten?

Welke producten heb ik nodig?

Bezorging

De bezorging van jouw Stampin’ Up bestelling wordt verzorgd via UPS. Je ontvangt een e-mail met een track & trace code en jouw bestelling wordt tussen de 2 en 5 werkdagen bij jou thuisbezorgd, rechtstreeks vanuit het Stampin’ Up magazijn in Duitsland.

Vragen

Heb je een vraag of een opmerking of wil je meer informatie over Stampin’ Up, dan kan je me altijd een mailtje sturen. Klik op de knop hieronder en vul het formuliertje in en ik zal dan zo spoedig mogelijk een antwoord terugsturen.

Mail sturen