Mini catalogus januari – april 2024 + Sale-a-bration vanaf nu beschikbaar + toffe actie voor nieuwe demonstrators

Vanaf 4 januari is de nieuwe mini catalogus januari – april 2024 en de nieuwe sale-a-bration beschikbaar voor klanten. Wil jij ook de nieuwe mini catalogus en de sale-a-bration catalogus ontvangen? Bestel ze hieronder. Als extraatje ontvang je ook ook een kaartje gemaakt met items uit de nieuwe mini catalogus.

Heb je al een bestelling bij mij geplaatst, dan krijg je altijd alle catalogi gratis thuisgestuurd.

Sale-a-bration

We hebben een fantastisch aanbod voor klanten die tijdens Sale-A-Bration instappen als Stampin’ Up!-demonstrator! Klanten die zich als demonstrator aanmelden en onderdeel van onze leuke creatieve gemeenschap worden, krijgen dan producten ter waarde van 175 € PLUS onze glazen werkplaat met toebehoren (ter waarde van 74 €) voor slechts 129 €!

GLAZEN WERKPLAAT MET TOEBEHOREN

Deze glazen werkplaat met toebehoren is de droom van elke creatieveling! Deze glazen werkplaat van hoge kwaliteit bevat een bedrukt raster met maten voor eenvoudig meetwerk. Dankzij het grote oppervlak kun je heerlijk de ruimte nemen als je creatief aan de slag gaat. Dit geharde veiligheidsglas is hitte- en krasbestendig. Het is eenvoudig, zonder chemische producten, schoon te maken met het inbegrepen doekje en wat water. Met het herbruikbare doekje kun je ook de inkt van je stempels verwijderen! De hitte- en waterbestendige antislipmat van siliconen bevat zes vierkante mengvakjes waarin je zelf inktkleuren kunt mengen of mini-inktkussens kunt zetten tijdens het werk. Je kunt elk van de onderdelen apart gebruiken of samen. Deze veelzijdige glazen werkplaat met toebehoren is een functioneel én stijlvol hulpmiddel voor al je papierkunst.

De glazen werkplaat met toebehoren bevat:

GLAZEN WERKPLAAT
* 5 mm dik
* 17″ x 14″ (43,2 x 35,6 cm)
* Gehard veiligheidsglas
* Hitte- en krasbestendig
* Schoon te maken met water of alcohol
SILICONEN MAT
* 8-3/8″ x 6″ (21,3 x 15,2 cm)
* Herbruikbaar, antislip
* Water- en hittebestendig
* 4 vierkante mengvakjes om zelf kleuren in te mengen
* Productkleur: wit
SCHOONMAAKDOEKJE
* 8-1/4″ x 8-1/4″ (21 x 21 cm)
* Duurzaam, herbruikbaar
* Niet-pluizend
* Om stempels en andere oppervlaktes schoon te maken met alleen water
* Productkleur: donkergrijs

Bestel een startpakket en kom in mijn team!

Share: