Cadeauzakje – Een sprankelend en liefdevol nieuwjaar

Cadeauzakje - Een sprankelend en liefdevol nieuwjaar

Fijne jaarwisseling iedereen! Vandaag heb ik een super leuk cadeauzakje gemaakt met lint erom heen een een mooie grote sneeuwvlok erop. Daarnaast ook een tekstje erbij met “Een sprankelend en liefdevol nieuwjaar” en dat wens ik jullie natuurlijk allemaal! Wil jij ook dit cadeauzakje maken? In dit artikel laat ik zien welke producten ik heb gebruikt en je kan ook de instructies downloaden.

Gebruikte producten

Foto’s

Cadeauzakje - Een sprankelend en liefdevol nieuwjaar

Cadeauzakje - Een sprankelend en liefdevol nieuwjaar

Cadeauzakje - Een sprankelend en liefdevol nieuwjaar

GRATIS product bij besteding vanaf 60 euro:

Vul mijn gastvrouwcode in en ontvang een product gratis!

Bestellen

Druk op de knop hieronder om producten te bestellen.

Bestel producten

Cadeauzakje instructies

Fijne jaarwisseling iedereen!

Share: