Nieuw: Creatieve set Wreath of Blooms

Nieuw: Creatieve set Wreath of Blooms

Owww hoe gaaf! Er is weer een nieuwe creatieve set online gekomen, namelijk de Creatieve set Wreath of Blooms. Creëer je eigen versiering voor in huis met de creatieve set Wreath of Blooms! Deze set is een uniek project waarmee je verschillende nieuwe creatieve technieken uit kunt proberen. In dit artikel vertel ik meer over deze creatieve set. Kijk dus snel verder!

In elke set zit een kartonnen krans met een diameter van 8″ (20,3 cm) die je helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Maak driedimensionale bloemen door de inbegrepen en voorgesneden papierfiguren op te krullen en verder vorm te geven. Zet alles vast met de splitpennen en versier je krans naar eigen inzicht met behulp van verschillende plakmiddelen. In de set zitten alle papieren elementen om een prachtige krans met papieren bloemen en bladeren te maken. (Let op: je hebt voor dit project een lijmpistool nodig dat niet bij de set zit.) Het is fantastisch om dit papierproject op een prominente plek in huis te zien hangen, of dat nou je eigen huis of dat van iemand anders is!

Een overzicht van de inhoud:

  • Projectontwerpen
  • Stapsgewijze instructies
  • 1 kartonnen krans diameter van 8″ (20,3 cm)
  • Voorgesneden onderdelen (Je hoeft niets voor te bereiden en kunt lekker meteen aan de slag!)
  • Meerkleurige splitpennen om alles vast te zetten
  • Plakmiddelen om projecten in elkaar te zetten
  • Stevige draad

Productkleuren: Cajun Craze, Calypso Coral, Crumb Cake, Garden Green, Night of Navy, Pear Pizzazz, Petal Pink, So Saffron, wit

De creatieve sets van Stampin’ Up! zijn perfect voor beginnende of drukke creatievelingen of voor diegenen die met minimale inspanning toch maximaal resultaat willen behalen. Met de complete projectsets heb je alles wat je nodig hebt, in één doos! Geef er een als cadeau of ga lekker zelf aan de slag. De sets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Bestel vandaag nog!

De creatieve set kost in totaal slechts 16,00 euro! Bestel vandaag nog (NL) / (BE) deze toffe creatieve set!

PS. Vergeet niet mijn gastvrouwcode in te vullen. Bij besteding vanaf 60 euro ontvang je een GRATIS PRODUCT. Meer informatie hierover lees je hier: GRATIS PRODUCT BIJ BESTEDING VANAF 60 EURO!

Share: