Paasmandjes

Paasmandjes

Het is dit weekend Pasen. Super leuk! Heb jij nog wat in de planning staan? Morgen komt mijn lieve vriendin en Thomas zijn vriendje langs. De jongens gaan dan eitjes van onze kipjes verven en voor beide heb ik een paasmandje gemaakt waarin ze hun eitjes kunnen bewaren. Hoe cute zijn deze?! Wil jij ook deze schattige paasmandjes maken? In dit artikel laat ik zien welke producten ik heb gebruikt en je kan ook de instructies downloaden.

Gebruikte producten

Foto’s

Paasmandjes

Paasmandjes

Paasmandje

Paasmandje

Paasmandje

Paasmandje

Nieuwe In Color 2022-2024 kleuren en jaarcatalogus 2022-2023

Voor de paasmandjes heb ik kaartkarton en papier met dessin gebruikt van de nieuwe In Color 2022-2024 kleuren. Deze kleuren zijn verkrijgbaar vanaf 3 mei, ze komen uit de nieuwe jaarcatalogus. Wil jij ook de nieuwe jaarcatalogus ontvangen? Klik dan hieronder op de link, zodat je deze gelijk kunt bestellen.

Bestel Jaarcatalogus 2022-2023

GRATIS product bij besteding vanaf 60 euro:

Vul mijn gastvrouwcode in en ontvang een product gratis!

Bestellen

Druk op de knop hieronder om producten te bestellen.

Bestel producten

Paasmandje instructies

Creatieve Pakketten

Binnenkort komen er ook “Creatieve pakketten” online die je kunt bestellen. Je krijgt dan een materiaalpakketje en instructies (filmpje en in PDF formaat) waar je dus zelf lekker aan de slag kunt gaan. Je hoeft dan geen Stampin’ Up producten in huis te zijn, je krijgt dan gestanste en gestempelde items van mij. Je hoeft het dan alleen nog maar zelf in elkaar te zetten en mooi te maken naar eigen wens. Super leuk toch?! Wil je op de hoogte gehouden worden van de creatieve pakketten, schrijf je dan hieronder in:

Fijn Paasweekend iedereen!

Share: