Korting op Creatieve Sets! Van 1 tot en met 31 augustus: tot wel liefst 30% korting!

Korting op Creatieve Sets! Van 1 tot en met 31 augustus: tot wel liefst 30% korting!

Profiteer tijdelijk van flinke kortingen op creatieve sets! Ze bevatten alle benodigdheden om kunstzinnig ontworpen papierprojecten te maken. Verjaardagskaarten, feestelijke cadeaulabels, originele verpakkingen of zelfs bloemenkransen. Pak die korting en probeer eens een nieuwe creatie uit! Ga creatief aan de slag met vrienden, vul je favoriete sets aan of geef ze cadeau. Deze aanbieding wil je niet missen!

Ontdek hoe leuk én makkelijk het is om creatief te zijn! Onze sets bevatten kunstzinnige ontwerpen, stapsgewijze instructies, voorgesneden elementen en alle andere benodigdheden om creatief aan de slag te gaan. Kies de set die bij jou past uit ons gevarieerde assortiment voor allerlei gelegenheden in uiteenlopende stijlen. Het aanbod creatieve sets is afhankelijk van de beschikbaarheid en er verschijnen regelmatig nieuwe sets.

  • Creatieve sets zijn leuk, snel en eenvoudig. Bovendien bevatten ze alle benodigdheden. Je hoeft dus niets extra’s te kopen of te bewaren als je klaar bent.
  • Door de projecten uit een set in elkaar te zetten krijg je als creatieveling een gevoel van kunstzinnig succes.
  • In elkaar gezette projecten doen het ook geweldig als cadeau. Je kan de projecten natuurlijk zelf maken en dan weggeven aan iemand anders.
  • Omdat de sets zo verschillend zijn qua stijl en projectsoort, zit er voor iedereen wel iets leuks bij.
  • De korting geldt alleen voor het assortiment creatieve sets van Stampin’ Up!
  • Je kunt zoveel creatieve sets aanschaffen als je maar wilt.
  • De korting op de creatieve sets bedraagt maximaal 30% en staat op de website.
  • Je hebt geen kortingscode nodig: de korting wordt automatisch toegepast.

Bestel van 1 augustus tot en met 31 augustus de creatieve sets (NL) / (BE) met korting!

PS. Vergeet niet mijn gastvrouwcode in te vullen. Bij besteding vanaf 60 euro ontvang je een GRATIS PRODUCT. Meer informatie hierover lees je hier: GRATIS PRODUCT BIJ BESTEDING VANAF 60 EURO!

Share: