Nieuw: Creatieve set Vrolijke kerstfeestlabels

Nieuw: Creatieve set Vrolijke kerstfeestlabels

Owww hoe gaaf! Er is weer een nieuwe creatieve set online gekomen! Het is zover: tijd om papierkunst te maken voor de feestdagen! Met de creatieve set Vrolijke kerstfeestlabels maak je in minder dan een uur vijftien feestelijke cadeaulabels! Kijk dus snel verder!

Nieuw: Creatieve set Vrolijke kerstfeestlabels

Kerstmis is nog mooier met feestelijke handgemaakte cadeaulabels! Die zijn in een handomdraai klaar met de complete creatieve set Vrolijke kerstfeestlabels. De leuke krans, sneeuwpop, hulst, kerstboom en versiering verlenen al je cadeaus net dat beetje extra kerstsfeer. De set bevat bedrukte gestanste motieven, decoraties en touw. Stempels en inkt heb je bij deze set niet nodig, dus zijn je labels in een oogwenk klaar! Je hoeft alleen maar de stansfiguren en decoraties aan te brengen en het geheel af te werken met een strikje. Voor je het weet heb je een hele stapel zelfgemaakte kerstlabels! Wat extra leuk is: deze set bevat stickers met teksten in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Zo kun je zelfs cadeaulabels in verschillende talen maken!

Nieuw: Creatieve set Vrolijke kerstfeestlabels

De set bevat:

  • Kant-en-klare projectontwerpen
  • Stapsgewijze instructies
  • Voorgesneden onderdelen (je hoeft niets voor te bereiden, je kunt lekker meteen aan de slag!)
  • Goed voor 15 labels: 5 ontwerpen, 3 van elk ontwerp
  • Formaten: 1-1/2″ x 2″–2-1/2″ x 3″ (3,8 x 5,1 cm – 2,5 x 7,6 cm)
  • Plakmiddelen om projecten in elkaar te zetten
  • Gestanste stickers en accenten
  • Zelfklevende goudkleurige rondjes
  • Bakkerstouw
  • Bedrukte designdoos van 9-7/8″ x 6-1/2″ x 2-3/4″ (25,1 x 16,5 x 7 cm) om je spullen in te bewaren of om mee te nemen voor onderweg

Productkleuren: Basic Black, Flirty Flamingo, Garden Green, Lost Lagoon, Pool Party, Real Red

De creatieve sets van Stampin’ Up! zijn perfect voor beginnende of drukke creatievelingen of voor diegenen die met minimale inspanning toch maximaal resultaat willen behalen. Met de complete projectsets heb je alles wat je nodig hebt, in één doos! Geef er een als cadeau of ga lekker zelf aan de slag. De sets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Bestel vandaag nog!

De creatieve set kost in totaal slechts 16,00 euro! MAAR, omdat er van 1 augustus tot en met 31 augustus een super vette korting is op creatieve sets, betaal je maar slechts 14,40 euro!! Bestel vandaag nog (NL) / (BE) deze toffe creatieve set!

PS. Vergeet niet mijn gastvrouwcode in te vullen. Bij besteding vanaf 60 euro ontvang je een GRATIS PRODUCT. Meer informatie hierover lees je hier: GRATIS PRODUCT BIJ BESTEDING VANAF 60 EURO!

Share: