Nieuw: Creatieve set Verjaardagskaartorganizer

Creatieve set Verjaardagskaartorganizer

Oee, hoe tof! Er is weer een nieuwe creatieve set online gekomen, namelijk de Creatieve set Verjaardagskaartorganizer. Vier het hele jaar door feest met de creative set Verjaardagskaartorganizer. Deze set bevat alle benodigdheden om prima voorbereid te zijn en nooit meer een verjaardag te missen. Hoe handig! In dit artikel vertel ik meer over deze creatieve set. Kijk dus snel verder!

Er zit genoeg materiaal in om twaalf verjaardagskaarten naar jouw smaak mee te creëren met bijpassende enveloppen erbij. Verder bevat de set voorgestanste bloemenaccenten en achtergrondelementen om unieke creaties mee te maken. Helemaal uniek in deze set is de prachtige organizer van 8″ x 10″ (20,3 x 25,4 cm) die je als verjaardagskalender kunt gebruiken. Leuk en praktisch daarbij zijn de tekststickers in diverse talen! Vul de verjaardagen van familie en vrienden in en bereid hun verjaardagskaarten alvast voor. Je kunt ze zolang opbergen in de houder van die maand. Zo weet je zeker dat je elke jarige met een originele felicitatie gaat verrassen!

Creatieve set Verjaardagskaartorganizer

Creatieve set Verjaardagskaartorganizer

Een overzicht van de inhoud:

  • Een prachtige organizer van 8″ x 10″ (20,3 x 25,4 cm) die je als verjaardagskalender kunt gebruiken met een gedeelte waar je de kaarten in kunt stoppen.
  • 12 verjaardagskaarten, 6 van 2 designs met 12 enveloppen.
  • Plakpuntjes, Stampin’ Dimensionals, Verfraaiing met zelfklevende achterkant en Tear & Tape plakband
  • Gestanste bloemen en stukken klaar voor gebruik – geen voorbereidend werk vereist!
  • Stickersentimenten en gestanste labels in het Nederlands, Engels, Frans en Duits
  • Coördinerende kleuren: Basic Black, Evening Evergreen, Petal Pink, Sahara Sand, and Soft Succulent

De creatieve set kost in totaal slechts 31,00 euro! Bestel vandaag nog (NL) / (BE) deze toffe creatieve set!
PS. Vergeet niet mijn gastvrouwcode in te vullen. Bij besteding vanaf 60 euro ontvang je een GRATIS PRODUCT. Meer informatie hierover lees je hier: GRATIS PRODUCT BIJ BESTEDING VANAF 60 EURO!

Share: